Sportlov

Publicerad 2013-02-09 18:41:00 i Allmänt,

Såg nyss att jag hade fått tre kommentarer, mina tre första (om man bortser från Felicias "Ok" under min kärleksförklaring till henne) och alla tre var från min kära mamma. Hahaha, love you mami. 
 
Idag har vart en mysig dag, har umgåtts med pappa och vi åkte iväg för att köpa byxor till mig. Kom hem med en tröja, tre trosor och helvetes mycket balsam och inga byxor. Anledningen till att jag köpte arton liter balsam är för att jag ska börja med balsammetoden, kanske lägger ut en "före-bild" på mitt hår här i blögga och sedan en "efter-bild" om några veckor när resultatet bör visa sig. Hoppas att mina tre trogna läsare tycker att det vore kul.
 
Har sportlov nu förresten. Sport. Lov. Som om att jag skulle sporta. HAHA. Ok, ska faktiskt på Box på måndag med Felicia. Ska boxa henne så att hon aldrig mer vill få med mig på träning. 
 
Annars då? Ja det är lördag och jag ska bara äääta hela kvällen.
 
Här kommer ett litet collage med bilder tagna från min tumblr (som ni verkligen borde besöka/följa), HÄR har ni en länk till den. Jag rebloggar bilder på mat/natur/djur/feminism/Feelgood citat/Harry Potter och annat som jag tycker är vackört.
 
 

Kommentarer

Postat av: Felicia Ok Kroon

Publicerad 2013-02-09 21:42:59

Min "Ok" kommentar vägs upp av att jag följer dig på bloglovin och läser varenda rad du skriver. Tittade också på uppdrag granskning avsnittet, blev upprörd ):
Jag bokar boxen nudå, tjooohooo.

Svar: It sure does darling, min allra trognaste följare! Visst blir man förbannad... :@Är redan bokad, tjoooflöööjt
Moa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Moa

Sjuttonårig gudinna från en liten grå stad, lever i skogen och äter bark till frukost. Gillar inte långa promenader. Feminist. Nyfiken. ASBALL. *Shine bright like taco*

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela